МЕНЮ ТОВАРОВ

Перші зразки локшини швидкого приготування були виготовлені як сухпайки для солдатів. Пізніше така їжа стала основою раціону туристів і мандрівників. Сьогодні страви з пакетика, який достатньо залити водою, є в раціоні практично всіх українців. Різкому зростанню популярності таких продуктів сприяли активні бойові дії на території країни і пов’язані з ними перебої з постачанням газу та електроенергії. Приготувати повноцінну страву на туристичній плитці з газовим балончиком досить проблематично. На такий випадок можна купити суп швидкого приготування і тоді для приготування ситного гарячого обіду буде достатньо закип’ятити воду.

Основні види їжі швидкого приготування

На полицях магазинів представлений широкий асортимент продуктів, які не потребують тривалої термічної обробки:

  1. супи в пакетах або брикетах;
  2. овочеві та м’ясні пюре;
  3. локшина та вермішель;
  4. м’ясні, рибні, овочеві або багатокомпонентні консерви;
  5. солодкі та не солодкі каші тощо.

Є багато інформації про те, що їжа з пакета шкодить здоров’ю. Таке твердження не можна назвати істиною, адже багато що залежить від складу продукту і сумлінності виробника. Якщо в супі або каші переважають глутамат натрію, ароматизатори та барвники, то корисними їх точно не назвеш. Хороша новина в тому, що на сучасному ринку представлено багато натуральної їжі швидкого приготування, яка радує смаком, насичує на тривалий час і не здатна завдати шкоди здоров’ю.

Особливості виробництва

Виготовлення їжі формату «просто додай води» відбувається із застосуванням однієї з основних трьох технік. Розглянемо особливості кожної з них.

  1. Дегідратація – видалення вологи з різних видів продуктів: злакових, бобів, овочів, м’яса, грибів, риби або фруктів. Оскільки процес не пов’язаний із впливом на інгредієнти високих температур, тому вдається зберегти максимум корисних і поживних речовин. Методом дегідратації найчастіше готують супи.
  2. Сублімація. За фактом цей процес – один із видів дегідратації, різниця полягає в тому, що з компонентів майбутньої страви швидкого приготування видаляється максимальна кількість вологи, що дає змогу збільшити термін зберігання. Сублімація відбувається в спеціальних сушильних апаратах у кілька етапів. Таким чином найчастіше готують багатокомпонентні страви: м’ясо з гарніром, борщ тощо. Чудовий вибір страв швидкого приготування представлений у маркеті смачних штук МАУДАУ.
  3. Консервація. Добре відомий усім процес зберігання продуктів. Консерва може стати повноцінною стравою. Наприклад, м’ясо з кашею чи бобами, м’ясний суп, тушонка тощо. Мінус цього методу – тара доволі громіздка та важка, тому носити з собою її не завжди зручно. Хоча зараз для туристів випускаються консерви в зручних пакетах-паучах, які можна розігрівати, помістивши в ємність із гарячою водою.

Купуючи запас продуктів швидкого приготування, плануйте своє меню таким чином, щоб воно було максимально різноманітним.

Відділ продажів ДСП та Меблевої фурнітури
Відділ продажу матеріалів та послуг

(097) 487-18-70
peral-sale@ukr.net

Бухгалтерія
Адреса

Київська обл.,
Вишгородський р-н
с. Старі Петрівці,
вул. Дубровського 8б

Ми працюємо

пн-пт: 9:00-17:30
сб: вихідний
нд: вихідний

Надішліть нам повідомлення

0
    0
    Кошик
    Ваш кошик ще порожнійПовернутися в магазин