МЕНЮ ТОВАРОВ

Дуже важко зараз знайти хоча б один сучасний інтер’єр, в якому не було б дивана. Іноді такі меблі замінює спальне місце, де відпочивають гості або господарі квартири.
Диван слід підбирати так, щоб він відповідав якісними характеристиками і призначенням. Є як прямі, так і кутові дивани, причому і ті й інші користуються величезною популярністю. Дивани в Вінниці можна подивитися і замовити на сайті https://amers.ua/divani-v-vinnici

Особливості вибору прямих і модульних диванів

Прямі дивани, як правило, складаються з однієї секції. Для їх розміщення потрібно відносно небагато вільного простору. Встановлювати прямі дивани можна як в центрі приміщення, так і біля стіни.
Дивани прямого типу представлені виробами різних стилів. Найбільшим попитом серед вважаються сучасний, англійська, вінтажний і американський стилі, а також стиль модерн. Багато прямі дивани універсальні за призначенням, що забезпечується наявністю у них різних механізмів трансформації.
Модульні дивани характеризуються більш значними габаритами. У їх складі є дві секції, які в точці взаємного зіткнення утворюють кут. Головна перевага кутових диванів — це підвищена місткість. Багато їх моделі можуть перетворюватися в двоспальне ложе.

Монтажная пена Soudal
Монтажная пена Soudal

Критерії вибору та матеріали

Чітко визначившись з тим, якою буде купуватися тип дивана, можна приступати до безпосереднього його вибору у відповідній категорії.
Перше, що потрібно врахувати при виборі дивана — це розміри. Модель, у якій немає механізму трансформації, підбирається в залежності від кількості посадочних місць. Цей параметр безпосередньо впливає на довжину секцій.
Якщо диван може трансформуватися в спальне місце, то його ширина не повинна бути менше 1,5 м. Такого розміру буде цілком достатньо, щоб з комфортом розмістити двох чоловік. В розкладеному вигляді мінімальна довжина дивана повинна складати 2 м.

Важливими критеріями при виборі дивана також є:

1) наповнення і механізм;
2) матеріал виготовлення каркаса;
3) оббивка.

Дивани, які розраховані на витримування великих навантажень, мають у своїй основі металевий каркас. Диван-малютка, кушетка або софа може базуватися на дерев’яній основі. Найнижчим рівнем якості мають конструкції з деревинно-стружкових плит.
Кількома видами представлені також механізми трансформації. Найпростішими в зверненні є «тік-так», «дельфін» і «єврокнижка». Ці типи механізмів дозволяють без особливих зусиль і за лічені хвилини розібрати або зібрати диван.

Різноманітно і наповнення кутових і прямих диванів. Якщо такі меблі планується часто використовувати в якості спального місця, то перевагу варто віддавати виробам з незалежним пружинним блоком. Для інших ситуацій цілком достатньо буде синтепону або пінополіуретану, доповненого шарами жорсткості.
Від оббивки залежить не тільки зовнішній вигляд дивана. Впливає вона також на простоту експлуатації і термін служби меблів. Стійкістю до вицвітання і зносу мають такі матеріали, як еко-шкіра, рогожка, мікровелюр і велюр. Їм властиві наявність просочення, простота в догляді і здатність витримувати вплив вологи і забруднень.
Позитивно відгукуються споживачі і про таких типах оббивки, як жаккард, замша, флок і шенилл. З властивостями і характеристиками тканин слід докладніше ознайомитися перед вчиненням вибору.

Отдел продаж ДСП и Мебельной фурнитуры
Отдел продаж материалов и услуг

(097) 487-18-70
peral-sale@ukr.net

Бухгалтерия
Адрес

Киевскя обл.,
Вышгородский р-н
с. Старые Петровцы,
ул. Дубровского 8б

Мы работаем

пн-пт: 9:00-17:30
сб: выходной
вс: выходной

Отправьте нам сообщение

0
    0
    Корзина
    Ваша корзина еще пуста :(Вернуться в магазин